Η ομάδα τρεξίματος Χοχλιός team διοργανώνει τα τελευταία 6 χρόνια με μεγάλη επιτυχία ορεινές διαδρομές 5 & 12 χιλιομέτρων στην έδρα της το Βορίτσι.

Το χωριό των 25 μόνιμων κατοίκων έχει πάρει ζωή, καθώς έχει γίνει πλέον γνωστό μέσω των αγώνων που γίνονται κάθε πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη. Πλήθος αθλητών από όλη την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα συμμετέχουν στις δύο διαδρομές που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά από τα μέλη του συλλόγου Χοχλιός team.

Οι διαδρομές τα έχουν όλα όπως με χαρά αναφέρουν όλοι οι δρομείς: Μονοπάτια, περάσματα από φαράγγια, χωματόδρομους, ανάβαση σε κορυφές κ.α. Επιπλέον, εκείνο το οποίο κάνει την διοργάνωση να ξεχωρίζει, είναι ότι κάθε χρόνο οι διαδρομές είναι διαφορετικές – σχεδόν έκπληξη καθώς ανακοινώνονται μόνο τα υψομετρικά μέτρα και τα χιλιόμετρα των αγώνων!

Αυτό που μένει φυσικά στη μνήμη όλων πέρα από την συμμετοχή στους αγώνες, είναι το μετά – αγωνιστικό γλέντι, με φαγητό και ντόπιες μπύρες & κρασί στην πανέμορφη κεντρική πλατεία του χωριού. Φίλοι, γνωστοί & άγνωστοι σμίγουν σε μια παρέα, έτοιμοι να μοιραστούν ιστορίες από το καλοκαίρι που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του αλλά και στόχους και όνειρα για την νέα χρονιά.

Τρέξε Και Εσύ Στο Ρομαντικό Βορίτσι, Απολαμβάνοντας Διαδρομές Για Κάθε Επίπεδο!