Φυσιοθεραπευτής, MSc, CMP, Cert. DN

Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσιοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 2007. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Άσκηση και Ποιότητα Ζωής, με κατεύθυνση στην Πρόληψη – Παρέμβαση – Αποκατάσταση, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει περιπτώσεις Μυοσκελετικών περιστατικών και Αθλητικών Κακώσεων, Νευρολογικών Διαταραχών, Οιδημάτων, Χρόνιου Πόνου και Πονοκεφάλου. Η θεραπευτική του προσέγγιση βασίζεται στην αξιολόγηση και στον κλινικό συλλογισμό ενώ η ενημέρωση και η εκπαίδευση του ασθενούς είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της θεραπείας του. Από το 2016 διατηρεί το ιδιωτικό εργαστήριο Φυσιοθεραπείας «Κιναίσθησις» στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, απασχολείτε στην εκπαίδευση.

Η μετεκπαίδευσή του περιλαμβάνει μεθόδους Νευρομυϊκής Διευκόλυνσης της P.N.F., Νευροεξελικτικής Αγωγής της Bobath, Χειροπρακτικής κατά Mulligan (CMP), Κινητοποίησης Νευρικού Ιστού, Χειρισμών Σπονδυλικής Στήλης (Spinal Manipulation), Λεμφικής Παροχέτευσης (MLD), Βελονισμού Dry Needling (Cert. DN) και Λειτουργικής Αξιολόγησης Κάτω Άκρων – Διαμόρφωσης Πελμάτων. Έχει παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια, και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Η συνεχής ενημέρωση και η δια βίου εκπαίδευση είναι χαρακτηριστικά που αποτελούν κομμάτι της φιλοσοφίας του.