Ο Κωνσταντίνος Σπινθάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει εξειδικευτεί στην προπονητική και το άθλημα του τένις. Επιπλέον, κατέχει πτυχίο από την ιδιωτική σχολή Γυμναστικής AF Studies, με εξειδίκευση στο personal training, functional training και TRX training.

Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει πλούσια προπονητική εμπειρία, όπου έχει διδάξει σε τμήματα κολύμβησης και έχει εργαστεί με αρχάριους, προχωρημένους, και αθλητές στο άθλημα της κωπηλασίας.

Τα τελευταία χρόνια εστιάζει στο Personal και Cross Training,  στην άσκηση με αντιστάσεις και στην προετοιμασία αθλητών για ποικίλα αθλήματα, καθώς και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

Με πολυετή εμπειρία σε προπονήσεις Personal Training, Functional Training, Cross Training, και Crossfit, ο Κωνσταντίνος είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την επίτευξη αθλητικών στόχων. Επιπλέον, είναι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Three Trees” στο Ηράκλειο Κρήτης  όπου συνδυάζει την ποιότητα και την εμπειρία του στον τομέα της φυσικής αγωγής και της προπονητικής.