ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1 ος Κερη Cross-Country race

Σε περίπτωση που ο εγγεγραμμένος/η δρομέας επιθυμεί τη συνολική ή μερική άρση των παραπάνω συναινέσεων στις οποίες αυτοβούλως έχει προχωρήσει, δύναται να αποστείλει σχετικό αίτημα προς το keri.cross.country@gmail.com μέχρι και 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, ορίζοντας σαφώς τα πεδία της συναίνεσης τα οποία επιθυμεί να άρει.

Επικοινωνία: 694 5863 051 (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – τεχνικός διευθυντής αγώνα) Email διοργάνωσης: keri.cross.country@gmail.com

Πληρωμή: Για λόγους αποφυγής συνωστισμού η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής των 12 ευρώ, η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής & η επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού,pcr, rapid, ή νόσησης θα πραγματοποιηθούν στο Γυμναστήριο Three Trees ( οδό Κνωσσού 38 α – δίπλα από την ταβέρνα  Αγριόγιαννος») το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ώρα 13:30 – 18:00. Από το παραπάνω εξαιρούνται μόνο οι κάτοικοι εκτός του Νομού Ηρακλείου για τους οποίους θα έχει προβλεφθεί πληρωμή σε ειδικό σημείο της γραμματείας την ημέρα του αγώνα. 

Εθελοντής: Ο εθελοντής θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ως δρομέας αλλά ως άτομο της διοργάνωσης το οποίο θα συνεισφέρει σε σημεία που θα του υποδείξει. Σύντομα οι υπεύθυνοι του Εθελοντισμού της διοργάνωσης θα έλθουν σε επαφή μαζί σας σε περίπτωση που δηλώσετε ως απάντηση ΝΑΙ στην επιλογή «Θα ήθελα να συμμετάσχω ως εθελοντής στην διοργάνωση» .